15-06-15

Bosklassen in Xhoris, Ferrières

Hallo familie en vrienden van onze bosklassers,

De bosklassen in Ferrières zijn gestart! Dag 1 is bijna al achter de rug.

Vanmorgen vroeg (geeuwKnipogen), werden we uitgewuifd door mama's, papa's, zussen en broers. Hier en daar werd een traantje weggepinkt, maar eenmaal op de bus zat de sfeer er goed in. Rond Brussel hadden we wat oponthoud, maar niemand had daar echt erg in. Na een plaspauze in Tienen hadden we vlot verkeer tot in Ferrières. Miguel, onze chauffeur, haalde al zijn rijkunsten boven om op het terrein tot vlak bij ons verblijf te rijden.  Het lossen van de bus verliep met de hulp van al die jonge meisjes- en jongensarmen dan ook vlot!

Iedereen vond z'n plekje in één van de kamers, koffers werden geleegd, bedden gemaakt en  knuffels behoedzaam op de hoofdkussens gelegd.

Toen talloze hongerige buikjes luid begonnen te knorren, werd de met liefde bereide picknick uitgehaald. Een enkeling vond zelfs een lief briefje tussen de boterhammen!

's Namiddags werden de 'kieten' ingesmeerd voor een stevige wandeling in de omgeving. We genoten met volle teugen van het zonnetje, de mooie natuur en elkaars gezelschap. Op tijd en stond werd een rustpauze ingelast, want onze 'Miss beenbreuk' en 'Miss armbreuk' stapten deze wandeling ook vlot mee!! Super hoor!Lachen

Terug 'thuis' was er nog wat ruimte voor spel en ontspanning tot het etenstijd was in het hoofdgebouw. Na het eten had juf Vicky nog een sessie ontspanningsoefeningen voorzien. Eerst werd er nog wat gegiecheld, maar na een tijdje leefde iedereen zich in en genoot van deze oefeningen bij een schitterende avondzon.  Intussen zijn alle bezwete hoofdjes gespoeld onder de douche en ligt iedereen onder (of op) de wol. Hier en daar horen we nog wat stiekem gefluister, maar op de meeste kamers is het al stil. Benieuwd tot hoe laat morgenvroeg...

Wie foto's wilt bekijken van onze avonturen, neemt best een kijkje in de rubriek foto's in de rechterkolom.  We beloven niks, want de Wifi is niet denderend, maar we doen ons best ze te posten.

Tot morgen!!

Het bosklasteam: meester Arne, meester Rik, juf Charline, juf Vicky en juf Katlijn

 

 

21:25 Gepost door De bosklassers | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Amuseer jullie! En een dikke kus aan Loorke en Lopke van de tanties! Geniet ervan! PS: groetjes aan het lerarenkorps !

Gepost door: Sharon | 15-06-15

Een fijne tijd gewenst aan alle sloebers daar. Geniet van de komende dagen en maak vooral veel plezier. Een zoen en dikke knuffel voor Yaron.

Groetjes, juf Isabel

Gepost door: Isabel | 16-06-15

Tof dat we van het thuisfront kunnen meegenieten met de foto's . Thomas en alle anderen veel plezier en geniet er ten volle van.

groetjes
Kristien en Céline

Gepost door: Kristien | 16-06-15

Ziet er daar prachtig uit! Wat een domein en uitzicht! Geniet ervan met z'n allen! De stapschoenen zijn alvast al ingelopen en goedgekeurd door de vele koetjes en paardjes langs de weg ☺

De tanties, Katrien en Sharon.

Gepost door: Sharon | 16-06-15

Hello

Op de foto's zien we dat jullie je amuseren.
Hier volgen wij alles op de voet,om op de hoogte te blijven van al jullie avonturen.
Speciale groetjes voor Luca maar ook aan alle bosklassers.
Amuseer jullie nog ! :)

Groetjes Sarah,Bjorn en vooral Beau

Gepost door: Beau | 16-06-15

Hallo iedereen,
Eerst en vooral: een hele dikke proficiat voor seppe zijn verjaardag,en die van elke ook!
De foto's zijn supertof en mooi. Heel leuk om zo jullie avonturen te volgen.

Nog veel plezier allemaal,

Groetjes Mieke Bart en lies

Gepost door: Mieke | 16-06-15

Het was leuk op bosklassen

Gepost door: timo | 20-06-15

De commentaren zijn gesloten.