21-06-11

Bosklassen Houthalen-Helchteren dag 2

Hiephoi, hier zijn we weer! 

Deze ochtend vertelde een ex-mijnwerker ons vanalles over de mijnen.  Hij zorgde voor ambiance in de zaal door ons liedjes uit de oude doos te laten zingen onder begeleiding van zijn mondharmonica.

Na deze boeiende uiteenzetting, begonnen we aan een sportieve dag onder een stralende zon! Alle leerkrachten met ondersteuning van de directeur schoten in hun sportschoenen en namen elk een groepje sportievelingen onder hun vleugels. We hebben die dag volgend sportparcours afgewerkt. Basketbal, een survival klimparcours, badminton, pétanque, oude volksspelen en ping pong. Als afsluiter namen we nog een frisse duik in het zwembad op het domein.

Straks duwen we nog enkele lekkere boterhammen achter de kiezen en dan nog een mooi verhaal voor de kleinsten. De grote kids spelen samen nog het spel 'weerwolven' dat Eli meegebracht heeft.  Daarna moet iedereen onder de wol, want morgen staat er een stevige dagtocht op het programma.

Nog enkele reacties van een paar topsporters:

We zijn gaan zwemmen, het was erg leuk. Het survavil parcours was super en ik zat vast met Lieze in de speleo box. Gelukkig was de redding snel nabij want Julie kwam met een zaklamp bijlichten. (Ina en Sélina)Zoenen

Met de pétanque ballen gooien vond ik fijn. Het zwemmen zonder bandjes samen met juf Ann en juf Vicky vond ik leuk. Paardje.  spelen op het speelplein vond ik super leuk en mooie brieven schrijven naar mama en papa. (Sarah en Femke Lachen)

Ik vond paardje spelen op de pétanquebaan super! Het spelen in het zwembad was ook erg leuk. In het zwembad was het heel plezant en op ontdekking gaan in de speleo box was heel erg tof. ( Loorke en Elias Lachen)

Het was een heel erg leuke dag, in het zwembad spelen vond ik het leukste van de dag. En het survival parcours was ook tof! De speleo box was het tofste van de dag! ( Sam en Mylan Stoer)

Morgen zijn we er weer met meer bosklasnieuws!

De bosklassers

  

 

 

 

18:35 Gepost door De bosklassers | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dag Inatje,
Vanmorgen hebben we al naar de foto's gekeken en ze zijn heel mooi.
We hebben een briefje geschreven en hopelijk ga je het vlug ontvangen.
We missen jou,maar amuseer je nog maar goed.
Dikke kus van mama,papa en simbaxxx

Gepost door: mama en papa | 21-06-11

Dag Yara-meid,
We volgen jullie belevenissen via de blog op de computer. Elke avond kan mama bijna niet wachten om thuis te lezen wat jullie daar allemaal voor leuke dingen doen. En op de foto's kunnen we zien dat jullie een beetje werken, maar vooral veel plezier hebben.
Het is hier wel een beetje stil zonder jou. Ook voor Roxy, Pebbles en Bem-Bem, want elke avond zitten ze naar de deur te kijken tot je binnenkomt. We hebben hen dan maar uitgelegd dat "ons kindje" pas vrijdag terugkomt nadat ze heel veel bosklasavonturen heeft beleefd.
Nog héééééééééééééél veel plezier.
Dikke knuffel van ons allemaal en een heel dikke zoen van mama en papa

Gepost door: mama en papa yara | 21-06-11

Hoi Xandros,

Net de foto's van dag 2 bekeken. Het zag er mij een heel 'sportieve dag' uit vandaag. Hopelijk heb je je goed geamuseerd. Kijk af en toe eens in je tas of je kastje (als je dat hebt). Er zitten nog andere kleren in en ook je sportkledij had je toch mee?
Dikke knuffel van ons, mama-papa en Yaron

Gepost door: Isabel | 21-06-11

dag Eliaske

net gekeken naar de foto's amaai al die sporten!
heb gelezen dat je het zeer leuk vond.
morgen weer een drukke dag voor de boeg voor jullie.
de groetjes aan al je vriendjes en de juffen en meesters
slaapwel tot morgen kzie je graag !!
dikke kus en knuffel mama

Gepost door: brigitte | 21-06-11

De commentaren zijn gesloten.